المكوّنات
- 0.5 كيلو جمبري بقشره
- كابوريا حسب الرغبة
- بصلة كبيرة
- 2 فص ثوم كبار
- جزره كبيرة
- معلقه طعام ملح
- معلقه كزبره ناشفه
- معلقه كمون
- 0.25 معلقه فلفل اسود
- معلقتين زيت
- 2 كوب ماء ساخن
--------------------------------------------------------------------------------
الخطوات
- نغسل الجمبري كويس جدا في مصفاه
- في حلة علي النار نضع الزيت و البصلة مقطعه مكعبات صغيره جدا و الجزره مبشوره و نقلبهم لحد ما يدبل البصل بدون ما ياخد لون
- نضيف الثوم و البهارات و نقلب كله لمده ٣ دقايق
- نضع الكابوريا و نغطي الحلة و نسيبها علي نار هاديه ٥ دقايق
- نضيف الجمبري و الماء الساخن و نغطي الحلة
- نتركه يغلي لمده ربع ساعه فقط ثم نغلق النار و يقدم بالهنا
خارج الموضوع تحويل الاكوادإخفاء الابتساماتإخفاء